|
|
|
|
|
Calorieentabel
Afvallen heeft alles te maken met bijhouden hoeveel calorieen je binnenkrijgt. Maar hoeveel calorieen zitten er in een groene paprika? Of in halfvolle yoghurt? Hoeveel vet zit er in ontbijtspek? Je kunt het eenvoudig opzoeken in de Calorieentabel.
A |
B |
C |
D |
E |
F |
G |
H |
I |
J |
K |
L |
M |
N |
O |
P |
R |
S |
T |
U |
V |
W |
Y |
Z
Product |
Eenheid |
Kcal |
Eiwit |
Koolh |
Vet |
zalm (gebakken) |
100 gr. |
271 |
28 |
0 |
18 |
zalm (gerookt) |
100 gr. |
136 |
25 |
0 |
4 |
zalm (in eigen nat) |
100 gr. |
165 |
21 |
0 |
9 |
zalm in blik (rode) |
100 gr. |
215 |
19 |
0 |
15.5 |
zalm in blik (roze) |
100 gr. |
160 |
23 |
0 |
7.5 |
zalmfilet |
100 gr. |
206 |
20 |
0 |
14 |
zalmforel |
100 gr. |
167 |
24 |
0 |
8 |
zeebaars (gegaard) |
100 gr. |
124 |
23.6 |
0 |
2.6 |
zeebaars (vers) |
100 gr. |
97 |
18.4 |
0 |
2 |
zeebarbeel (vers) |
100 gr. |
112 |
20.1 |
0 |
3.5 |
zeeduivel (vers) |
100 gr. |
76 |
18 |
0 |
0.4 |
zeewolf (gepaneerd-gefrituurd) |
100 gr. |
229 |
18.1 |
8 |
13.3 |
zeewolf (vers) |
100 gr. |
95 |
16.4 |
0 |
2.8 |
zelfrijzend bakmeel |
100 gr. |
354 |
10 |
74.2 |
1 |
zemelen |
100 gr. |
218 |
14 |
27 |
6 |
zemelkoek |
1 stuk |
52 |
1.4 |
9.1 |
1.1 |
zilveruien (zoetzuur) |
100 gr. |
28 |
0 |
7 |
0 |
zonnebloempitten |
100 gr. |
632 |
18 |
13 |
56.5 |
zout (tafelzout) |
100 gr. |
0 |
0 |
0 |
0 |
zout biscuitje |
100 gr. |
502 |
7 |
51 |
30 |
zout koekje |
100 gr. |
611 |
7 |
40 |
47 |
zout stokje |
100 gr. |
370 |
12 |
67 |
6 |
zure room |
100 gr. |
203 |
2.7 |
3.2 |
20 |
zure zult (beleg) |
100 gr. |
244 |
11 |
2 |
21.4 |
zure zult (hoofdkaas, varken) |
100 gr. |
212 |
16 |
0.3 |
15.8 |
zuring |
100 gr. |
25 |
2.6 |
2.6 |
0.5 |
zuurkool |
100 gr. |
24 |
2 |
4 |
0 |
zuurkoolstamppot |
100 gr. |
52 |
1.9 |
10.9 |
0.1 |
zuurtje |
100 gr. |
380 |
0 |
95 |
0 |
zuurtje |
1 stuk |
20 |
0 |
5 |
0 |
zwarte bessen |
100 gr. |
40 |
2 |
8 |
0 |
zwarte bessen |
100 gr. |
40 |
2 |
8 |
0 |
zwezerik (kalfs) |
100 gr. |
218 |
5 |
4.6 |
20 |
zwitserse strooikaas |
100 gr. |
128 |
32 |
0 |
0 |
|
|
|
|
|