Dieet Wijzer

 
Home Favorieten Contact
        

Afslanken met Dr. Phil

Dr. Phil kennen we vooral als tv-psycholoog. Naast zijn werk als presentator, schreef Dr. Phil ook enkele boeken. Een van die boeken gaat over afvallen. Onder het motto 'Voel je goed in je lijf' geeft Dr. Phil tal van tips en adviezen die kunnen helpen om een paar kilootjes kwijt te raken. Een aantal van die tips vind je hier terug.

Ben je een emotionele overeter?
"Meer dan de helft van de mensen met overgewicht gebruikt eten om depressie, angst, stress en andere emoties het hoofd te bieden", stelt Dr. Phil.
Het is belangrijk om uit te vinden in hoeverre je emoties je eetgedrag sturen. Ontdek hoe dat bij jou zit via deze test.


Tips voor je zelfvertrouwen
Slanke mensen zijn mooier. En gelukkiger. En rijker ook. Dat is tenminste het beeld dat de damesbladen ons willen doen geloven met hun geretoucheerde foto's van slanke modellen. In plaats van perfect slank, rijk en gelukkig worden lijners ongelukkig en onzeker. Het is daarom veel beter om je zelfvertrouwen te halen uit je unieke lichaam en je bijzondere karakter. Leuk gezegd natuurlijk. Hoe? Zo!
 
De juiste gedachten
Volgens Dr. Phil begint afvallen tussen je oren. Wanneer je motivatie niet goed is, weet je vooraf eigenlijk al zekers dat het je niet gaat lukken.
Door die verkeerde gedachten om te zetten in goede gedachten maak je afvallen voor jezelf een stuk succesvoller.

Hoe is jouw lichaamsbeeld?
Ben je tevreden met je uiterlijk? Of voel je je zo af en toe enorm onzeker over je lichaam?
Wanneer je deze test doet, krijg je meer inzicht in de wijze waarop jij tegen je eigen lichaam aankijkt.

Test je eetgedrag
Eet je stiekem? Neem jij de tijd om te eten of eet je altijd en overal? Wanneer je af wilt vallen is het belangrijk dat je van jezelf weet wat jouw eetgedrag is. Deze test helpt je om daar iets meer inzicht in te krijgen.
 


Copyright - Privacybeleid